FOTO Sveti Nikola darivao mališane u župi Skopaljska Gračanica

FVB 5210Na blagdan svetog Nikole 06. 12. 2016. u župi Srca Marijina u Skopaljskoj Gračaniciu jutarnjim satima nakon završetka Svete mise zornice sveti Nikola obradovao je najmlađe župljane koji redovito svako jutro dolaze na Svete mise zornice. Iako ove godine dolazak svetog Nikola nije bio najavljen, veliki je broj mališana bio prisutan na Svetoj misi. Sveti Nikola ostao je iznenađen da veliki broj djece koji redovito dolazi na Svete mise zornice svako jutro.

Dolazak svetog Nikole bio je iznenađenje ali i nagrada za djecu koja su se uvjerila da se trud i žrtva isplati. Sveti Nikola je darovao mališane paketićima. Inače u ovoj župi u svakom pogledu se može vidjeti aktivnost djece i mladih, posebno kada se radi o ministriranju, čitanju misnih čitanja, pjevanju itd.

Kao i prethodnih godina i ove godine organizaciju svetog Nikole u ovoj župi pomogla je tvrtka Zvečevo i gosp. Krunoslav (Perice) Alvir iz Bistrice, koji je darovao slatkiše za najmlađe u ovoj župi. Svako jutro mališani koji sudjeluju na Svetim misama zornicama nakon mise uživaju uz čaj i slatkiše, koje je također darovala tvrtka Zvečevo. Nakon čaja po mališane dolazi autobus koji ih odvozi u školu. 

Fotografije FOTO VIDEO BORO

Slike pogledajte OVDJE